På en snart två-årings önskelista

Mitt snart tvååriga barn kan ju varken prata eller skriva blogg, så istället så bloggar hans mamma helt fräckt om vad han vill ha när han blir två. Dessutom har jag helt fräckt hittat på alla sakerna. Av oss får han fler delar till Brio-tågbana (eller det är sån där låtsas-Brio-tågbana från Lidl, som sambon ju bunkrade upp med sjuttioelva paket i julas.)

Annat som skulle vara populärt:
– En träkavel och små pepparkaksformar (gärna i plåt, eller bra plast) inför alla modellera-bak vi ska börja ha. Jag har tänkt bli en sån mamma som gör egen modellera, men tvivlar man på mina förmågor att röra ihop en bra deg så kan man ju också köpa Play-doh.
– Sockor från Halpa-Halli som har ordentligt halkskydd under fötterna (finns en superbramodell med vita stjärnor som täcker hela fotsulan), storlek 25-.
– Småbilar från Majorette. I och för sig har han redan tusen bilar i olika modeller, men de här småbilarna är en riktig hit. En förpackning kostar typ 3€ och det krävs inte mer än så för att bli hans nya favoritpresentgivare.
– Presentkort till Lindex eller Polarn o. Pyret. Överlag så har han mycket kläder, i många storlekar uppåt, men jag gissar att i och med dagisstarten i mars så kommer man plötsligt inse att vi har för få exemplar av vissa klädesplagg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s