Kläder jag vill ha

Jag försöker ju hela tiden bättra på mitt förhållande till kläder. Jag vet att billiga kläder från klädkedjor inte är bra för miljön och sällan av bra kvalitet och min vårdpeng-ekonomi mår inte bra av dyra klädesplagg så det blir inte så många köp just nu. Lite baskläder köpte jag i november och en svart klänning på 70 procent för ett presentkort jag fick till födelsedagen. Men nu plötsligt när det har blivit december så ser jag massa saker jag vill ha.

Som de här fantastiska jultröjorna som jag dreglade över redan förra året. Det bästa skulle ju förstås vara att köpa en till mig, en till sambon och en till barnet (och sedan ta mysiga bilder framför en julgran). Men det är ju helt onödigt, jultröjor har man bara några gånger om året och de är så off-season som det bara är möjligt resten av året.

Och så såg jag en fantastisk kjol från Tiger of SwedenBlondinbellas blogg. Den var ju perfekt längd, perfekt vippighet och perfekt allt (förutom i tvätthantering, vem orkar handtvätta kläder?). Men man kan inte lägga 170 € på en kjol när det mest extravaganta man gör är att bygga tågbanor och läsa böcker med en snart tvååring.

Men tänk vad fantastiska de skulle vara tillsammans. Se kollage här under för att bli impade:

3326632

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s