Julklappar i trä från Lidl

Nu ska jag bjuda er på en riktigt suddig bild. Dålig ljus är det eftersom jag tog bilden i bastun. Och suddig är bilden eftersom jag hade bråttom för att barnet nyfiket följde efter och jag ville ju inte att han redan nu som ett och ett halvt år gammal ska inse att det är föräldrar och släktingar som köper alla julklappar.

_dsc0403116

Jag skickade sambon för att köpa trägrönsaker från Lidl som J ska få av oss i julklapp. Av någon anledning så har han nästan bara fått motorfordon i presenter. Och det förstår jag, för han blir så lycklig när han får en bil eller en traktor (vem vill inte ge barn en present som uppskattas?). Inget illa om presenter så klart, och inget illa om motorfordon heller men jag tror ju att barn mår bra av att ha flera sorters olika saker att leka med. Att barn mår bra av att ha pussel, dockor, muggar, böcker, bilar, pysselsaker, bollar och så vidare oavsett om de har en snopp eller snippa. Så därför tyckte jag att vi skulle satsa på lite köksgrejer till jul även om det kanske inte kommer att bli favoritleksaken.

Så igår när sambon stod på Lidl i Jakobstad ringde han och började fascinerat berätta om alla möjliga tåg- och bilbanor som fanns (typ som Brio-banorna) och jag gav honom fria tyglar. Ni kan ju säkert gissa hur många paket han kom hem med? 6 stycken. Alla tågbanor och förlängningsbitar och fordon får dock vänta till nästa jul (eller tvåårsdagen?). I år är det frukt och grönsaker som gäller.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s