Spegelram från Lepplax

För någon helg sedan åkte vi till Lepplax!

_DSC0004116

Där var det nämligen loppisrace! Med kartan i högsta hugg hann vi med ungefär fem ställen innan ettåringen blev alltför hungrig så då susade vi iväg till Kokkola för att äta. Han var alltså inte alls lika lättskött som när vi var till Småbönders förra sommaren.

_DSC0182116

På hemvägen svängde vi via några platser till och vid ett av dem hittade jag denna gamla spegelram (som ursprungligen suttit fast på en stor träbyrå).

Frågan är bara vad jag ska göra med den, två personer har redan tyckt att jag ska rama in tvn, men tyvärr är vår tv liiite för stor och jag tror inte att sambon uppskattar om jag sågar av en bit i kanten.

_DSC0186116

Se vilka snygga snidade detaljer! Några sprickor i träet finns och några bitar har under tidens gång slagits av men jag tycker inte att det gör så mycket, det är ju en del av charmen.

Antingen målar jag den vit och lägger i en skiva som jag målat med griffelfärg eller så kanske den får lämna brunbetsad med ett nytt spegelglas. Oavsett sågar jag antagligen av trätapparna (uppe) och benen (nere) som hållit fast den i byrån så att den blir mer ram-lik. Tills vidare får den lämna orörd i väntan på att vi skaffar en större bostad för här i lägenheten har den varken rum eller passar in.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s