Fyndat i Åbo

Jag var ju fyra dagar i Åbo i veckan. Den största delen av tiden satt jag tillsammans med datorskärmar och litteraturvetenskapliga böcker. Men jag hann också med två timmar loppisrunda en kväll efter att alla bibliotek hade stängt för dagen.

Jag övertalade Josefine att komma med till ett av mina favoritbarnloppis i Åbo,Pikku Siili ute vid Manhattan. Vägg i vägg finns också ett enormt båsloppis som vi också gick igenom.

_DSC0395116

Inte så lätt att försöka få en bild när ettåringen har en hulahula-ring han vill visa upp! Bakom honom finns i alla fall: en bultbräda från Brio (utan hammare dock…), en kulram, en liten träbil, 2 kortärmade skjortor från Esprit, en långärmad skjorta från Gap, 3 tröjor, en väst, ett par shorts, fyra t-skjortor (den med gula bananer är från meandi så nu äntligen ska jag få testa om de är så bra som det sägs!), en liten mumintygpåse från Finlayson och världens sötaste lilla hallonrosa body från Marimekko.

_DSC0376116

Den oranga långärmade tröjan med gula grävmaskiner och dumpers var såklart favoriten. Det tog inte många sekunder innan den nappades ur klädhögen och det lät ”krrrrr” i hela lägenheten. Tröjan kommer ursprungligen från Stockmann och jag skulle inte bli förvånad om den kostar lika mycket som allt jag köpte second hand, 30 €.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s