Tredje torsdagen i maj

Jag har varit typ sängliggande sedan gårdagens tre kortisonsprutor i benen eftersom jag fick order om att inte röra på mig så mycket så att kortisonet hålls på plats. Så vad passar bättre än att uppdatera bloggen? Lovar att spotta ur mig flera blogginlägg (och tidsställa dem) så att det dyker upp några inlägg nu som då.

_DSC000716

Mitt fantastiska sällskap just nu. Frida Skybäcks historiska roman Polarnatt (redan utläst…), tredje boken om Bridget Jones och en plåtask med franska chokladtryfflar som jag fick till julklapp. Man kan ju inget annat än gilla jultomtar som kombinerar mina två favoritgrejer a) choklad och b) fina plåtaskar.  

Bäst i veckan hittills.
Gårdagens läkarbesök. Även om jag kanske allra helst i världen skulle vilja flytta till Bergö så kan jag inte eftersom jag har världens bästa reumaläkare i Jakobstad.
Sämst i veckan hittills.
Jag har fått ny medicin. ”1000 gånger starkare än cancermedicin” informerade min läkare och så informerades jag om att jag ska ta medicinen på kvällen (en gång i veckan) eftersom jag kommer att bli illamående och trött (ungefär som graviditetsillamående). Hurra. Not. Det blir alltså ”spännande” på fredagsmorgonen om jag alls kan röra mig eller om jag måste fortsätta sängliggandet med salta kex som sällskap.
Där har jag ont.
Ingenstans just nu.
Det tänker jag mycket på. 
Mitt lilla loppisbord. Jag förde några kassar med saker till Combo i måndags, och eftersom man kan följa sin försäljning i realtid på Kirppari-Kalle så uppdaterar jag konstant.
Det klär jag mig i.
Just nu stickade knäsockor och shorts.
Till helgen ser jag fram emot.
Kanske äta hamburgare från Nykarlebys numera enda hamburgarställe?  Och att folk köper alla mina loppissaker så att jag får köpa något nytt till mig själv.
I lurisarna hör jag.
Lurisar? Vet inte om jag ens har några lurisar i liv eftersom ettåringen gillar att ta saker och lägga dem på de mest oväntade ställena (eller i roskis). I tre dagars tid har vi konstant letat efter duplotraktorn utan framgång, och då bor vi ändå bara på 67,5 kvadrat.
Det dricker jag.
Vatten. Inte ens lite alkohol får jag hälla i mig eftersom min nya medicin inte ska kombineras med sprit. Här trodde jag att jag efter åratal (av graviditet + amning) äntligen snart skulle få smaka på det fantastiska rieslingen jag köpte för tre (!) år sedan…
På fredag händer detta.
Jag ska uppdatera min loppissida mest hela tiden.
Å på lördag det här.
Samma som fredag antagligen. Och så var det visst något om hockey… Åh vilket glamoröst liv jag har.
Söndagen tillbringas så.
Samma som fredag antagligen. Och så ska jag gå ner till cykelförrådet och skruva lite på cykeln så att jag lyckas få på en ny pakethållare och cykelstol.
Och mest av allt önskar jag detta.
Att min medicin fungerar. Och ett hus med kakelugn så klart men det är ju så självklart att det inte behövs skrivas ut (vem vill inte ha det liksom?).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s