Kalasdag och världens bästa present

För en vecka sedan hann vi ju också ha ettårskalas. (Tänk att vi har en ettåring!) När han vaknade efter sin eftermiddagslur satt alla han känner i vardagsrummet och han visste inte vart han skulle titta eftersom det fanns så många bekanta ansikten. Och en hel hög presenter dessutom! I år lyckades han öppna en present själv, alla andra fick mamma öppna. Jag gissar att det är sista gången det händer…

_DSC001616

Den allra bästa presenten var denhär lastbilen från Plasto. Det går att kippa flaket vilket är lika kul varje gång och dessutom gör Johannes ljudeffekter medan han kör runt på parkettgolvet. Förutom lastbilen innehöll paketen en hel del kläder, leksaker, en cykelstol och ett bowlingset från Mumin.

_DSC002016

Jag provbakade alla recept jag tyckte såg goda ut från några Hemmets veckotidningar (som den tant jag är). Dumleglasskakan med kondenserad mjölk såg godast ut på tidningens bild och smakade bäst men såg inte direkt god ut (jag väntade för länge med att hälla ut den kokade kondenserade mjölken så den hann svalna för mycket). Mangocheesecaken med hallon blev helt okej, äppelmuffinsen smakade trist och kokosbollarna som innehöll mixade havregryn, mörk choklad och slutligen rullades i choklad och kokos var riktigt bra.

Jag ska peppa mig själv nu i 357 dagar så att jag vågar ta mig an en Babblarna-tårta till tvåårskalaset…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s