Månadens loppisfynd

Ibland gör jag (dåliga) undantag från min plast-för-barn-tanke. Johannes matgrejer är BPA-fria och egentligen skulle jag väl vilja att allt plast han använder skulle vara BPA-fritt men sen köper jag ibland plastgrejer från loppis (i somras en teservis och nu en tåg- & bilbana). Jag vet inte om jag borde ha dåligt samvete över dethär? Än så länge har jag inte, men jag har inte heller vågat googla och läsa in mig på ämnet.

I fredags, före vi checkade in på hotellet i Vasa, föreslog sambon en loppisrunda. Jag vill alltså poängtera väldigt mycket att det inte var jag som tjatade. Men jag kom glatt med till Combo eftersom jag var på jakt efter halare i storlek 86. Och efter att ha plockat åt mig en hel del klädesplagg så råkade jag få syn på denna kombinerade bil- & tågbana.

_DSC007816

Igår provbyggde jag ordentligt för att se om det skulle gå att få ihop hela banor, och det gick bra! Åtminstone saknades tåget som skulle dra tågvagnarna, och kanske en helikopter (eftersom det fanns en helikopterskylt).

Men om ungen liknar någon av sina föräldrar så tror jag inte att det gör så mycket att några saker fattas. Det viktigaste är ju att kunna bygga och sedan riva och sedan bygga ihop igen.

_DSC009516

Tyvärr drabbades min lilla stad ibland av stormen Johannes som rev upp asfalt, kastade bilar i vägrenen och knockade omkull både människor och träd. Som tur är blev ingen allvarligt skadad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s