Snabb recap

För en gångs skull har jag både tillgång till en dator och ork att skriva något. Hurra! Så sen senast har sånt här hänt:

WP_002111

Jag har skidat! Typ sex kilometer och jag ramlade inte en enda gång.

WP_002132

Och förra fredagen när ungefär femtio procent av alla jag känner taggade inför vår nations nittioårsfest förde jag och sambon ungen till farmor och sen åkte vi till Vasa. Det var ju kanske inte så spännande och festligt som ett veckoslut i den riktiga huvudstaden med långklänning och hela baletten, men ett tumisdygn i finlands soligaste stad var också helt okej! Inte minst när man möttes av denna fina bild i hotellkorridoren.

WP_002151

Vi velade länge mellan vilket hotell vi skulle boka och slutligen valde vi Sokos Vaakuna som bl.a. hade denna coola lampa i hotellrumstaket (och badkar!). På kvällen gick vi till Kaffehuset August för mat och det rekommenderas verkligen, det enda missen var att de inte hade någon chokladig efterrätt… Sambon åt grillad älgytterfilé med trattkantarellsås, och jag fick sik med brynt citronsky och mandelpotatispuré. Gott!

WP_002146

Och hotellfrukost! Det var gott, men inte heller de hade något chokladigt… Förutom torra domino-kex och det räknas inte. Men jag fick läsa tidningar i lugn och ro och äta kallnade plättar.

WP_002160

Och nu i Nykarleby är det mest som vanligt. Jämnmulet och jag funderar mest på hurudan tårta jag ska baka till ettårskalaset.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s