årets jul

_DSC057412

Utan förvarning åkte vi till Bergö dagen före jul för att lasta av lite julklappar och beundra årets julgran. Johannes var mycket intresserad av min miniatyrtomte som både lyser, spelar och rör på huvudet.

Julafton firade vi i Kantlax och där fanns både en livslevande tomte och en hop av god mat. Jag fick en släng stressfeber (igen!) och låg i sängen och läste två timmar av eftermiddagen.

_DSC051812

När jag blir stor så vill jag vara en sån som har olika teman på julklappsinslagningen varje år. I år körde vi på brunt papper och röda & vita detaljer, stämpelbokstäver och röd tejp. Sambon sa att han ser framemot det turkosa året. Det gör väl jag inte så mycket  just nu eftersom jag verkar ha någon form av bruna/milda färger-period.

Årets julklapp då? Ingen robotdammsugare, men i de flesta paket gömde sig sånt som kastruller/stekpannor (3 st), bakbord på rulle (2 st) och turbanhanddukar att rulla in nyduschat hår i (4 st).  Great minds think alike, eller hur man nu brukar säga… Sen fick jag en så fin muminmugg att jag inte vet om jag vågar använda den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s