9 månader!

Nio månader och den här texten skrivs mer än en månad för sent. Men jag bakställer den för att den ska komma på rätt plats. Jag hoppas bara att jag minns rätt hehe.

Storlek: Passlig. Inget rådgivningsbesök denna månad, men jag tror att han har passerat 11kilo-strecket. Åtminstone känns det så i mina armar.

Klädstorlek: 80 och 86. Tröjorna oftare i storlek 86 men då måste ärmarna vikas upp rejält, men då passar de bättre runt lilla magen.

Utseende: glad och söt. Med fyra tänder uppe och fyra tänder nere som är sylvassa.

Humör: Separationsfasen gjorde honom ganska trött och famnig och där ett tag vägrade han somna för natten och det gjorde honom väldigt trött och ledsen. Men både i början av 8-månaderstiden och i slutet har han varit glad och nöjd.

Äter: morgongröt, lunch (mixade rotsaker + mixat malet kött blir det mest), fruktburk till mellis, mixade rotfrukter till middag, kvällsgröt. Ammar fortfarande på kvällen och under natten (allt mellan 1 och 4 gånger per natt). Lite vatten efter varje matstund.

Tycker om: där ett tag tyckte han inte om något annat än att vara i famnen. Annars så är det samma gamla vanliga saker som är bra: Babblarna-figurerna, bollar, Babblarna-musik…

Tycker inte om: jag minns inte längre vad han inte tyckte om? Men jag tror att det var det gamla vanliga också här: plötsliga ljud (skratt, nysningar) och halvbekanta som kommer för nära för fort.

Övrigt: 26.11 (8 månader + 16 dagar) fattade han till slut krypknixet! De första dagarna ålade han ändå mest, men sedan blev det bara krypande. Och det går snabbare för varje dag. Vill också gärna stå vid soffbordet och försöka nå saker som han inte borde hålla i.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s