25

WP_001759

Nu är jag plötsligt ett fjärdedels sekel och jag har inte ännu hittat ett enda grått hårstrå! Segern i det liksom. Men det allra allra bästa var när sambon kom in med Toffifee och bok på morgonkvisten och jag fick ta en lässtund på förmiddagen. Två timmar, och sen var boken slut. Ibland tänker jag att jag kanske borde läsa långsammare för att det ska ta längre. Och så hade vi släkt på besök och inom loppet av ett dygn har det varit mer folk i vår lägenhet än på hela tiden vi har bott här.

Och Onda boken, den var alltså bra. Den utspelar sig ju i ÅAs korridorer och jag känner igen föreningarna, bokrummen, lunchtanterna och gatorna. Det är intressant att läsa om det välbekanta skildrat av någon annan och se vad någon annan väljer att fästa sig vid. Men slutet, det kändes lite Stephen King/Richard Bachman-Förbannelse, en referens som jag väl får hålla lite för mig själv eftersom jag inte tror så många har läst båda.

Sen har jag tänkt ganska mycket på vad har jag åstadkommit-listor. På bloggarna har det cirkulerat en hel del reversed bucketlists den senaste tiden och det känns lite som om jag nu med min fjärdedel borde göra något form av bokslut. Saker jag har gjort som har haft betydelse. Ska fnula på saken och se hur det känns.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s