söndagsnöje

I söndags när det var mulnaste vädret i världen åkte vi en runda till Jeppis. Siktet var inställt på barnloppis vid Oxhamns skola och min sambo trodde inte sina ögon när kön ringlade sig superlång utanför. Som ni vet gillar jag ju verkligen konceptet med återvinning (inte minst bebiskläder som knappt slits innan de är utväxta), men jag blev nog lite matt bland alla kläder och alla föräldrar som ville fynda de bästa sakerna till sina minstingar. Men förutom att vi fick bonga en söt bebis så kom jag i alla fall hem med en påse kläder. Och det allra bästa tyckte Johannes var sängmobilen, när jag visade den för honom blev han så ivrig att han skakade i hela kroppen stackarn.

_DSC027710

Fleecehalare, en hop med bodys, memoryspel, några färgglada klossar, en JaBaDaBaDo-sängmobil med gråa elefanter och rosa detaljer. 14 euro totalt, ungefär vad sängmobilen kostar i nyköp. 

p.s. varsågod för dålig bildkvalité. Det är nu det börjar, de suddiga bilderna och de mörka färgerna. Och orken tryter visst också och en bara kastar runt shoppingen på golvet och fotograferar en slarvig bild och ger upp sen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s