torsdagslista

Jag kan ju inte lämna er med en förlossningsberättelse som det översta inlägget heller. Så vi gör som en ska göra när en bloggar och inte har något att säga: lista (härifrån)!

Bäst i veckan hittills.
Att jag var via biblioteket och lånade en hel hög med böcker. Nytt bibliotek med nya böcker = kul!
Sämst i veckan hittills.
Att jag bara skulle göra några snabba ändringar i min avhandling, printa och posta den till Åbo. och nu har jag suttit i evigheter med fyra sidor som bara blir sämre och sämre ju mer jag försöker fixa till dem. Blir så arg över hur det kan vara så svårt. Överväger att stryka sidorna, men samtidigt så har jag ju kämpat, vill ju inte ta bort något jag jobbat med liksom.
Där har jag ont.
I mina knän. Alltså jag vet inte hur mycket jag får gnälla, men det är ju min blogg så jag tänker att jag får gnälla jättemycket här. Det känns som om knäna är tretusen år gamla och ibland är jag rädd att de bara ska gå sönder mitt i ett steg.
Det tänker jag mycket på.
Paradise hotel. Sorry nu men jag skulle behöva ha någon att diskutera det med. Flashback är värdelöst, min sambo vägrar se på skiten… Tur det finns PH-podden i alla fall.
Det klär jag mig i.
Äckliga jävla amningstoppar (hatar dem så mycket), leggings (hemma) / jeans (bland folk).
Till helgen ser jag fram emot.
Inget egentligen. Ja eller egentid på lördag när jag ska jobba.
I lurisarna hör jag.
Lyssnade just på Ted & Kajs podcast där de påstod att litteraturvetare inte får jobb (så trött på att folk ständigt säger att humanister blir arbetslösa när åtminstone ÅAs statistik säger att alla får jobb). Men annars var den bra.
Det dricker jag.
Te med mjölk och socker.
På fredag händer detta.
Sambon åker som vanligt på fredagsinnebandyträning och är borta stora delar av kvällen, så jag ska väl ta hand om barnet och äta rödvinbärspaj tills det trillar små röda bär ur öronen.
Å på lördag det här.
Jag ska jobba (!) på eftermiddagen. Bara några timmar men det känns ändå ganska jätteskönt att ha en legitim orsak att vara ”för sig själv” en stund.
Söndagen tillbringas så.
Halta runt i lägenheten som vanligt antar jag.
Och mest av allt önskar jag detta.
Att inte ha ont i knäna (jamen nu måste ni ju förstå hur ont och irriterande det är, när jag rangordnar det högre än fred på jorden).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s