finvecka

Här har det varit tyst, men det har ändå hänt en hel del i vardagen. Det viktigaste av allt är givetvis att bebisen numera är friskförklarad. Inga tumörer, inga mediciner, inga borreliabakterier, inga efterkontroller. Läget med ansiktet är egentligen oförändrat sedan förra onsdagen, men högst antagligen går det bort. Jag fick ju flera kommentarer i mitt blogginlägg (tack ♥) där det framkom att för de som drabbats av någon form av ansiktsförlamning så försvinner förlamningen helt. Och det är också det läkaren menar, att det kommer att avta och försvinna helt inom de närmaste månaderna.

_DSC020810 Sedan har vi hunnit med en snabbvisit till Åbo. 7.22 startade vi på onsdagsmorgonen och tjugotvå minuter över sju på torsdagskvällen svängde vi in på vår bilplats i Nykarleby. Exakt 36 timmar som bland annat bestod av en första graduhandledning och jääääättemånga timmar i bilen. Men vi hann också njuta av ett höstigt Åbo som visade sig sin bästa och soligaste sida, dricka en chailatte på Fabbes och förstås se mer bekanta ansikten på dethär dygnet än vad jag har sett under de senaste två månaderna.

_DSC023410

Och ikväll körde vi ner till Grisselören. Så höstigt och fint allt är just nu.

Annonser

4 tankar om “finvecka

  • Jo, spännande tider! Jag har haft mitt tema bestämt redan i flera år.. jag är inte så sugen på att analysera text utgående från någon gubbe så jag ska skriva om Litterärt skapande. :) Sen är det bara att hoppas att åtminstone någon är kvar och deltar där i slutet av december så att jag & Claes inte är ensamma på semit.

   Gilla

 1. Åh känner så igen mig när det gäller bekanta ansikten. Jag var till Åbo igår och bara att gå längs akademikvarteret gjorde mig typ gråtfärdig, det blir så ensamt här i Esbo emellanåt!

  Gilla

  • Haha, jag veeet! Jag fotade till och med akademikvarteren så att jag har något att se på sen i ensamheten ;) De enda jag ser här är sambon, Johannes, svärmor och de som sitter i butikskassan. Inte för att de är dåliga, men det skulle ju vara trevligt med lite andra människor för omväxlings skull…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s