Vem vinner vad i Galan?

Kategorierna är klara inför bloggalan i november och givetvis vill jag gissa vem som vinner. Håller tummarna för att jag sen i november kan gå tillbaka till det här inlägget och nicka instämmande. Så håll i hatten här kommer kategorierna och vem jag tror vinner:

galan-knappbild härifrån

Årets mode-/skönhetsblogg: Svårt eftersom jag inte direkt läser någon. Sminkbloggen Best face forward tycker jag dock förtjänar priset (snyggt och professionellt).
Årets tränings-/hälsoblogg: Malin med Min helt vanliga vardag – som bloggar om viktnedgång och hur kul det är att gå till gymmet (jag förståååår inte hur det kan vara kul).
Årets familjeblogg: Carola Ekman – såklart svenskfinlands nya bloggdrottning vinner
Årets personliga blogg: Caroline med Den Svenska drömmen – som bloggat om graviditetsönskan och om missfall. Lillemor med Small Mum Big Love hoppas jag också blir nominerad, kul och personligt om småbarnsliv.
Årets kreativa blogg: Ninette Bahne med Tedags hos Tant Ninette – här är det pyssligt så det förslår. Sen tycker jag personligen väldigt mycket om Interior by Sofia, men jag tror Ninette vinner. Oj, jag glömde Lindas Lantliga med alla stickprojekt, men tror ändå på Ninette sist och slutligen.
Årets foto-/videoblogg: Svårt eftersom jag inte direkt läser/ser på någon. Ziio – Livet med ett leende är väl enda finlandssvenska vloggaren jag känner till nu när Malin Båtmästar har slutat.
Årets blogg: Malenami med Guldkanter i vardagen eller Carola Ekman kammar hem dethär priset. Jag sätter pengen på Carola även om Malenami precis har levererat ett superinlägg som antagligen gör att många läsare hittar tillbaka och därmed kommer ihåg att lägga sin röst på henne.
Årets inspiratör: Trots att jag inte läser varken skönhetsbloggar eller ser på videobloggar så är det här absolut den svåraste kategorin eftersom den är så bred. Jag blir inspirerad av många männniskor, men jag har svårt att komma fram till vem som verkligen är den största inspiratören och vem som inspirerar alla i Svenskfinland… Äh, jag måste sova på saken.
Årets författare: Kaj Korkea-aho.
Årets artist: Vasas flora och fauna såklart.
Årets företagare: Malin Båtmästar som bloggar här.
Årets mediepersonlighet: KAJ (de får räknas som mediepersonlighet numera eftersom de är överallt och gör lite allt möjligt som inte bara involverar sång).

Det jag saknar är en kategori av typen ”Viktigaste blogginlägget”, alltså lyfta upp ett superbra enskilt inlägg hos en bloggare. Sen är det starkt österbotten-överslag, lalala här bor jag i min Österbotten-bubbla liksom. Men jag vet inte alls var jag till exempel skulle ha placerat in Peppe som jag ju ofta läser och tycker om.

Sådär ja, nu hoppas jag att jag sen i november har åtminstone två rätt.

Annonser

6 tankar om “Vem vinner vad i Galan?

  1. Men åh, jag blir glad ända in i själen bara av att du tycker att jag borde vinna! Konkurrensen i ”min” kategori är så jäkla hård så jag tror inte jag har en chans men som sagt – tusen tack för ditt stöd! Det betyder jättemycket för mig. Stor kram!

    Gilla

  2. Hej! Vad glad jag blev av att hitta mitt namn här :) Jättesnällt!
    Vill bara påpeka att jag inte slutat vlogga, jag har bara slutat göra det för sevendays.
    Puss och kram // Malin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s