3 x sista sommarlördagen

Jag har bestämt att sommaren nu är över! Så jag tänkte bjuda på några bilder från årets sista ordentliga sommarlördag. Vi gamla styrelsemedlemmar för Österbottniska Nationen år 2012 träffades några timmar på Bergö. Det händer en hel del mellan varje gång vi träffas, vi sågs i vintras och nu har vi hunnit få barn, bli gravida, flytta, gifta sig, ta examen… Så en hel del baby-och bröllopsprat hann det bli!

_DSC01028

Det blåste nästan storm (titta på träden), men det var ändå varmt och passligt väder att inleda minigolfsäsongen. Och jag som inte nästan varit utomhus och solat i år fick till och med lite färg!

_DSC01058

Efter idrottsprestationerna så dukade vi äntligen upp mat. Somrig sallad, nybakade batonger, melon och lax. Johannes fick provsmaka på melon och det var en stor hit!

_DSC01138

Jag fick stå för efterrätten, en riktig ära eftersom både värdinnan och efterrättsvärdinnan var på plats men ändå överlät bakandet till mig. Jag utgick från dethär receptet på sötsyrlig citronkladdkaka och tog en näve av mammas körsbär att äta till, det blev godkänt men jag ska nog leta vidare bland recepten. Iofs så vispade jag ägg och socker (man borde bara ha rört ihop dem), så skulle jag ha gjort rätt skulle kakan kanske se mer ut som på bakbloggens bilder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s