Sundoms loppisrace del 2: fynden

Och BOOM här kommer ett kort skrytinlägg om fantastiska saker en kan köpa för en billig peng som säkert skulle kosta miljoner i riktig affär. (Om inte miljoner så nog mer än de cirka 10 euro jag pungade ut.) Och eftersom det var fint väder så passade jag på att kasta ur alla saker ur bilen och fotografera på gräsmattan. Sånt kan man ju inte göra när man bor i ett gräsmattelöst höghus.

_DSC02888Är ni redo? Tom träram i guld, en vit glasslåda full med saftglas (8 med äpplen som jag redan har 4 stycken av i skåpet och 5 av en mindre intressant sort), en trä-Pinocchio, en flätad korg/kruka, två röda ljusstakar i metall, lite sommarläsning, en emaljmugg, en liten plåtask och en oval bricka.

_DSC02988Brickan alltså! Den är i glasfiber och har de klaraste färgerna. Jag har en liknande som jag köpte i Norge för många år sedan, men den är rektangulär och blommorna går bara i brunt och vitt. Men denhär är ju verkligen en färggklick! Och väl värd 3 euro.

_DSC03178Metallföremålen hamnade på bild igen när jag kom inomhus. Två julljusstakar, en emaljmugg made in Finland och en liten plåtask som innehållit Albyl. 1,50 sammanlagt.

_DSC03158Och givetvis handlade jag också något åt gullungen. En randig huppare från Tutta och en finsk pekbok, men till och med jag klarar av den finskan och kan översätta orden medan jag läser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s