loppisrace i sundom

I lördags var det dags för mitt andra loppisrace för sommaren. Så vi styrde kosan mot Sundom. En hel del bilder fastnade i kameran, så jag tänkte visa några.  _DSC02478Ser ni hur många nålar det finns på kartan? 60 gårdar var med allt som allt + backluckeloppis. En hel del platser med en hel del potentiella fynd alltså.

_DSC02158Vi började med en runda vid Uf-lokalen som bjöd på backluckeloppis. Det är som vanligt; priserna och kvaliteten varierade rejält. Men inne i uf-lokalen plockade jag åt mig billig sensommarläsning i form av pocketböcker.

_DSC02378
_DSC02208Vädret var på vår sida och alla gårdar var utmärkta med synliga skyltar och ballonger. Dessutom var det mycket folk i rörelse, så egentligen behövdes varken kartor eller skyltar, det var bara att följa efter alla människor.

_DSC02418Jag spanade in en konjaksfärgad fåtölj som någon hade hunnit köpa innan jag kom dit. Fast lika bra var väl det eftersom den ändå inte skulle ha haft rum i bilen.

_DSC02248Dessutom såg vi in en hel del vackra faluröda gamla hus. Så fint, men oj vad händig man måste vara för att fixa upp en gammal stuga. Vi var även in i en blivande antik-affär där väggarna hade ett jättefint mönster som var målat för hand och till och med målarfärgen var självkokad. Imponerande!
_DSC02548Efter lite över tio gårdar i centrum och en runda till Malin’s Foodie Living laddade vi upp med energi i form av hamburgare från Sundoms grill Grillo. Och sen beslöt vi oss för att åka ner mot Kronvik och kolla några sista gårdar innan det skulle bära av hemåt.

_DSC02668 Längst ut vid Kronvik möttes vi av en sådanhär idyllisk plats och där fanns också bästa loppisstället. Äldre möbler, kartonger att rota genom och hög fyndfaktor för liten peng. Mamma köpte en jättefin liten byrå för en femma och så beundrade vi den gamla Singer-symaskinen (med metallbord och hela köret) för endast en femtiolapp.

Det blev såklart en hel del små fynd, men de kommer i en egen bildbomb senare. Men ett riktigt lyckat loppisrace när vädret var vackert och det fanns en hel del att se. Blir det ett loppisrace i Sundom nästa år så är jag påväg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s