raw foodin

I brist på Bergö-bilder så tänkte jag passa på att tipsa om Åbos enda (?) raw food-café som jag var in till när Johannes gudmor var och hälsade på.
_DSC01667

Raw foodin heter stället och finns mittemot Scandic Julia, på Eriksgatan 7. Här finns ställets facebook-sida. Och raw food, det börjar ni väl ha koll på vad det innebär, mat som inte hettas över typ 40 grader när det tillagas.

_DSC01697

När vi var dit var tyvärr caféets vitrinskåp sönder så vi fick inte en så bra bild av utbudet. Men (varmt) kaffe finns det i alla fall och raw food-lunch. Vi åt chokladpraliner och glass, allt raw food givetvis. Det var gott men inget man kan äta stora mängder av (vilket ju iofs är bra…).

_DSC01657En hel del nyttigheter fanns även att köpa. Det här är annars stället där man kan stöta på hur olika typer som helst. Här fanns lattemamman med bebisen som har världens finaste Mini Rodini-halare (jag sneglade avundsjukt) men även killen som inte har några skor på fötterna (true story). Perfekta stället att sitta och titta på folk, även om det verkar bli lite trångt på grund av att det är poppis.

_DSC01717

Och sen stolarna. Egentligen skulle de kunna få ett eget blogginlägg. De var så jävla bekväma. Jag till och med frågade personalen var de har köpt dom, men tyvärr verkar de inte finnas till salu längre.

_DSC01727

En till stolsbild, bara för att. Svart metall, flätat ryggstöd (även om jag nog kanske skulle vilja ha mindre färg) och en mjuk sittdyna. Precis vad jag skulle vilja ha på balkongen. Någon som har två extra på lager?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s