måndagens loppisskörd

På måndagseftermiddagen åkte jag och Johannes buss för första gången! I Åbo får man åka gratis om man har barnvagn och oj vad vi ska använda den förmånen! Första bussturen gick ut till St Karins på en loppisrunda. Jag hade planerat att gå tillbaka och få en rejäl promenad på köpet men det regnade när vi kom ut så istället blev det mera bussåkande. Hem kom vi bland annat med det här:
_DSC01441

Två långa gardinkappor (men antagligen får de bo i mitt tygförråd), en mintgrön spargris, en tjock sagobok, och en miniatyrtavla med ett av Albert Edefelts fina motiv.

_DSC01491

Och vad vi ska göra med en tjock finsk sagobok? Jag vet inte. Men den hade jättefina illustrationer som skulle passa fint inramade på en vägg i Johannes framtida barnrum. _DSC01531Ett par oanvända bebisskor som passar på fötter storlek 6 månader och en hög inredningstidningar. Sen hittade jag en ljusblå marimekkoskjorta och ett par Polarn & Pyret-hängselbyxor i röd manschester till lillen men de fastnade inte på bild.

Annonser

2 tankar om “måndagens loppisskörd

    • Jag håller alltid upp ögonen för just sådana äldre böcker när jag går på loppis. men jag tror inte att jag är enda som är på jakt för jag har aldrig hittat nån sån bok :( men jakten fortsätter, nån gång ska det väl lyckas!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s