glutenfria hallonhjärtan

_DSC000314

Den senaste tiden har jag testat en hel del nya recept! Så kul att vara hemhemma på Bergö där det finns utrymme i köket så jag kan breda ut mig och kunna baka flera sorter utan att jag måste ta städ- och diskpauser för att ha rum på bänken. Mjölk- och glutenfria hallongrottor testade jag igår kväll och de blev helt godkända och kommer finnas på kakbordet under lördagens dop. Jag tog fram kameran när de var färdigfyllda ifall att sylten skulle rinna ut under gräddningen så att det åtminstone skulle finnas bildbevis på att jag har försökt göra dem gulliga. Men som tur var efter gräddningen ser man fortfarande ett hjärta på varje grotta. Nästan så att jag skulle kunna bli kexbagerska på heltid ;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s