3 x onsdag i Åbo

_DSC0034

Idag har det varit extremt grått och tråkigt i Åbo men framemot eftermiddagen kletade jag på lite mascara, hoppade i gummistövlarna och gick in till centrum. Mitt första stop var Kui Design som finns på Östra Strandgatan (nära Saluhallen). De flesta som bor i Åbo känner säkert till företaget eftersom det är de som gör olika tygsaker med Föri-motiv. Det var ett äventyr i sig bara att gå runt och titta på sakerna eftersom jag hade med mig bebisen och det var stentrappor in i lokalen. Så barnvagnen fick lämna utanför och jag försökte bära på en trött sexkilos klimp samtidigt som jag tittade på kökshanddukar. Och sen började bebisen spy lite också. Så det var en himla cirkus där ett tag. Men ut ur butiken kom vi helskinnade med en hej då-present till Bella som lämnar stan för gott.

_DSC0048

Och så kunde jag inte låta bli att köpa ett par mörkblå Föri-vantar till Johannes. De var dessutom på utförsäljning så de kostade bara en femma.

_DSC0035koSen gick vi vidare till Fontana Café för att träffa Bella. Fontana är kanske inte det ställe jag skulle välja först av alla, ofta är där ganska mycket folk, hög ljudnivå och rätt så saftig prisnivå om man är en fattig studerande. Men när man har barnvagn med sig så är det tyvärr omöjligt att gå på små och mysiga caféer. Mysigt hade vi i alla fall på vår sista caféträff som åbobor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s