måndag 4: dopplanering, fredagspizza och morsdag

c8f408635e7ae578759a419de683c83aBild härifrån.

Måndag!

– Idag har jag och vagnen (+bebis) hängt i skolan. Hämtat böcker från biblioteket, ätit studentlunch och ammat i ett undangömt hörn. Sen gick sambon hem med bebisen och jag ägnade mina lediga timmar åt att sitta på arkivtur och sortera verksamhetsberättelser.

– På tisdag måste jag ta itu med dom lösa trådarna kring dopet. Bordsdekorationer? Vem ska baka vad? osv. Men alla stora beslut (präst, namn, faddrar) är ju redan bestämt så nu är det bara småsakerna kvar.

– På torsdag är det läkarkontroll. Av mig själv för en gångs skull och inte bebisen. Trots tredje gradens blodförlust och andra gradens bristningar för mindre än två månader sedan så känner jag mig mer än återhämtad. Så tror att jag får grönt ljus för att röra på mig mer än promenader.

– På fredagkväll är jag bjuden på funktionärssitz, men jag tror att jag står över. Fredagspizza och Game of Thrones-maraton lockar mer.

– Och på söndag är det ju morsdag! Min första som mamma! Jag hoppas på karelska piroger till frukost och bra väder så att vi kan gå på vagnpromenad i Runsala.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s