måndag 27: vappenveckan!

__vappenk

Jag har inte direkt kunnat lägga upp så många måndagsliste-inlägg på senaste tiden. I början av mars skulle de ju bara ha bestått av: ”Väntar på bebisen.” och sedan i mars-april skulle det ju bara vara ”Sova, mata bebisen, vänta på att efterblödningen slutar”. Men nu! Nu är det som möjligt att planera in saker igen eftersom föräldraskapet inte är helfärskt och det börjar kännas relativt överkomligt att roada en bebis.

– På tisdag har vi bjudit in några åbovänner för att a) titta på bebisen och säga att den är söt och b) äta tårta. Så innan dess ska vi storhandla, baka, putsa skumppaglasen och blåsa upp ballonger. hurra vad kul det ska bli!

– Och på torsdag är det vappen! Förutom att släpa upp bebisen + vagn till vårdberget så ska vi ställa till med trerättersmiddag. Vi gjorde samma sak förra året men dethär året slänger vi antagligen ut gästerna innan klockan slår tolv.

– Och första maj innebär ju förstås första maj-picknick! Förra året regnade det så det blev inte picknickat men året innan dess var soligt och fint. Så jag hoppas på en repris av det sistnämnda.

Sen ska vi väl ägna helgen åt att vila upp oss och äta kalasrester.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s