är det nu det börjar?

Jag har alltid önskat att jag var en ordningsam människa. En sån som har en sak på en plats och inte lämnar klädhögar på sovrumsgolvet och pappershögar i bokhyllan. Och mitt skrivbord skulle se ut ungefär såhär:

???????????????????????????????????????????????????????????

Har alltså spänt väntat på att ”boandet” ska börja infinna sig och jag tror att det är här nu! Idag började jag plötsligt handtvätta kläder och kände mig tvungen att sortera alla saker i frysen.

Men att jag idag började gråta över att vårt barn inte kommer att få ha ett eget rum för sina leksaker och kläder?? Känns ju egentligen som världens i-landsproblem. Ingen bebis behöver ett eget rum när hen är några månader gammal (ung). Men plötsligt kändes vår rymliga tvåa som världens sämsta plats för ett barn. Att vi har vår byrå med handdukar och sängkläder i vardagsrummet blev plötsligt ett tydligt exempel  på att det är universums sämsta miljö för ett barn att växa upp i. Jag hann även gå genom hela etuovi på jakt efter ett hus men det orkar jag inte ens gå in på…. (förutom dethär huset en bit utanför Vasa (om det skulle ha varit ok på insidan…)):

Merikaarto

Bild: 1,  2.

Annonser

En tanke på “är det nu det börjar?

  1. Ping: Gult är fint | Brunnsgatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s